Elsas café

Jag har med ett par kompisar gått och fikat på ett lysande kafé som heter Elsas café. Det ligger här I kalrksrona där jag bor och ser inte jättemysigt ut på övervåningen men går man en trappa ner så möts man av en underbart mysig stämning. Levande ljus, stora mjuka soffor samt jättefin interiör.

Deras bakverk är jättegoda dessutom och jag känner att man alltid kan hitta något nytt att prova. Stället är också perfekt att gå till när man som jag, är allergiker eller om man har en kompis som är allergisk mot mycket. Det finns till och med så att gluten, mjölk och ägg-allergiker kan äta gott med både fika och mer matiga grejer. Värt att prova!

Detta stället får självklart en solklar femma med trevlig personal och goda bakverk!

Betyg: ★★★★★

This entry was posted in Restaurang. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>