Texas longhorn i Malmö

Hej!

Jag och familjen skulle äta lunch i Malmö vilket inte gick jättebra. Vi satte oss på Texas longhorn för att få i oss hamburgare lite snabbt. Tydligen förstod inte servitrisen att alla i familjen skulle ha mat även om mamma klart och tydligt beställde en classic, en dagens och en hamburgare utan något extra på. Bara bröd och hamburgare alltså.

Ut kommer mammas och pappas mat. Pappas ser rätt ut men mammas har saltgurkor på. Enligt henne var stripsen mosiga och äckliga.

Jag fick tyvärr ingen mat men jag fick min dricka… Min utspädda Coca-Cola. Det var nog inte ens utspädd Cola utan helt enkelt vatten med en hint utav Cola. Jag förstår att det innebär extra kostnader men snålheten bedrar visheten antar jag…

Efter att vi märkt att ingen mat var påtänkt åt mig så sade vi till en annan servitris att jag också skulle ha mat. Hon sade att den andra servitrisen förmodligen inte uppfattat om jag skulle ha något men att vi kunde lösa det efter att vi ätit genom att betala pengar igen. Vi väntade i någon minut kanske men föräldrarna hade tappat aptiten på stället så vi gick därifrån och mot espresso house istället.

 

This entry was posted in Restaurang. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>