Pappas stek

Hej!

Idag har jag fått njuta av pappas stek som tillagades i tryck-kokaren. Det var väldigt mört och pappa hade inte kryddat så mycket. Helt enligt min smak och dessutom blev det jättegott till brun-gräddsåsen han gjort. Till detta hade vi kokt potatis och grillade rotfrukter, champinjoner och paprika. Jag tyckte inte om smaken av de grillade rotfrukterna men jag gillade absolut champinjonerna och paprikan.

Betyg: ★★★★☆

This entry was posted in Föräldrarnas kök. Bookmark the permalink.

One Response to Pappas stek

  1. Erik Häll says:

    Ja det smakade bra.
    Fick köttet precis som jag ville och såsen blev mitt i prick.
    Tack för berömmet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>