Brofästet Senoren

20140807_130932-4-1

 

Hej!

Jag och min fanilj har ätit på Brofästet Senoren. Föräldrarna tog kroppkakor och jag tog stekt sill med kokt potatis.

Det de serverade var inte okej. Sillen var full med ben eftersom de inte tagit bort ryggfenan. Jag fick alltså massakrera fisken genom att skära bort hälften för att ens kunna äta. Potatisen var bra kokt men i skålen de serverade dem hade de lagt i smör. Jag har inte beställt stekt sill med kokt potatis med en massa smör i. Det var inte så att det var lite smör heller utan potatisen formligen badade i det. Det enda som faktiskt var bra var salladen.

Betyget blir inte högt…

Betyg: ★★☆☆☆

This entry was posted in Restaurang. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>