Shanghainudlar med fläskytterfilé

Hej!

Igår lagade både jag och mamma mat.

Vi använde ett recept från boken “asiatisk mat på minuten” som jag fick i födelsedagspresent. Vi följde receptet ganska så noga men skippade att steka nudlarna ihop med resten av woken, köpte inte färska nudlar, stekte fläskytterfilén lite längre än anvisat och vi hade inte i worcesthershire-sås i eftersom min mamma är allergisk mot ett konserveringsmedel som det innehåller.

Köttet (och hela woken) stektes i majsolja istället för jordnötsolja.

Om jag får skryta lite själv så skulle jag nog ge detta:

Betyg: ★★★★☆

This entry was posted in Matlagning. Bookmark the permalink.

One Response to Shanghainudlar med fläskytterfilé

  1. Erik Häll says:

    Det smakade riktigt gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>